perjantai 3. tammikuuta 2014

Munakasta valkuaisista

Jäätelön valmistuksessa jäljelle jäävistä valkuaisista voi loihtia vaikkapa tavanomaista kevyemmän munakkaan. Tähän tyttären spesiaalimunakkaaseen kului 7 kpl munanvalkuaisia, kirsikkatomaatteja, paprikaa ja kalkkunaleikettä, mausteena chiliä ja pippuria. Ripaus suolaa päälle. Parsakaali sopii tähän munakkaaseen myös erinomaisesti. Kuntosalilla kävijä tietää, että kananmunan valkuainen on noin 66 % kananmunan massasta, mutta vain noin 20 % sen energiasta. Valkuainen on pääosin vettä, mutta sisältää myös paljon proteiineja.

Vaalea, tomaatilla, paprikalla, kalkkunalla, pippurilla ja chilillä höystetty munakas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...